Dit evenement is geweest

Rond 1980, net voordat Herman Deinum (zijn life-time basmaatje) en Hans la Faille met Sweet d'Buster de podia in Nederland en daarbuiten bestormen, spelen ze in Chain of Fools. Naast Hans la Faille en Herman Deinum bestond de band uit Rudi de Queljoe (gitaar oa Brainbox), Hessel de Vries (fender rhodes) en vocalist Jimi Bellmartin. Laatst genoemde maakte op la Faille een onvergetelijke indruk met zijn Soulvolle stemgeluid en inspirerende performance. Jimi Bellmartin werd dit jaar in muziekblad OOR uitgeroepen tot de Godfather van de Nederlandse Soul.
 
Hans la Faille was in 2011 bezig een boek te schrijven toen eind van het jaar Harry (CUBY) Muskee vrij onverwacht overleed. Dat betekende het einde van Cuby and the Blizzards en 15 jaar toeren. In 2012 verscheen zijn boek Showbizz Blues en een jaar later speelde la Faille tot voor kort met zijn eigen Showbizz Blues Band, een acht man/vrouw formatie .
 
Zijn grote liefde de Soulmuziek (Otis Redding) en funky R&B (Sly and the Family Stone) deed la Faille besluiten een nieuwe band te formeren met veel eigen werk. Een telefoontje naar zijn oude Soulmaat Jimi Bellmartin bleek genoeg. Nu, enige decennia later, spelen Jimi Bellmartin en Hans la Faille weer met elkaar in BROMANCE, R&B with a Soul touch. (and a bit of dirty funk)  
 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...