BROMANCE
SUPPORT: MARLOES VAN OMMEN + WOUTER LORIST

Datum zo 19 mrt 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 15:30
Zaal open 15:00
Prijs € 15,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets
R&B with a soul touch omvat BROMANCE, de nieuwe band van slagwerker Hans la Faille uit Zwolle. La Faille geniet landelijke bekendheid als drummer van de bands als Sweet d’Buster en de legendarische Cuby & the Blizzards.
 
In 2011 overleed onverwachts Harry Muskee van Cuby and the Blizzards. Dit betekende het einde voor de band die al 15 jaar volop toerde. In 2012 besloot Hans La Faille een Showbizz Blues Band op te zetten en met succes. In 2014 keert la Faille tijdelijk terug als drummer bij Flavium maar start begin 2016 met zijn nieuwe band BROMANCE. Nu, een tijd later spelen Jimi Bellamartin en Hans La Faille eindelijk weer samen in één band. Zeker het kijken waard!
 
 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...