Dit evenement is geweest

In 2017 bestaat Blaas Of Glory tien jaar. Dat wordt gevierd met opnamen voor een nieuwe cd; een live-cd welteverstaan. Iedereen die de Heavy Metal Marching Band wel eens tegen het lijf is gelopen, weet dat een optreden van de strakke mannen een belevenis is die zich lastig laat navertellen. Daar moet je dus een cd van hebben! 

Daarom gaat Blaas Of Glory op zondagmiddag 12 februari een optreden vastleggen in thuisbasis Hedon (Zwolle), en iedereen is uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en vooral ook meezingen. Zij willen straks op de live-cd niet alleen sousafoon, sax, lyra, banjo, accordeon, gitaren, marching drums en de eigen meerstemmige zang horen; nee, zij willen het publiek horen feesten! Dus smeer de kelen, gooi de haren los en laat je vastleggen op de zilveren schijf!

Het wordt die zondag in februari een verjaardagsfeest waar je bij moet zijn geweest. Dan vieren de mannen van Blaas Of Glory hoe zij de afgelopen tien jaar marcheerden langs de grote festivals van Europa: van Pinkpop tot Paaspop, van Graspop tot Pukkelpop, van Eurosonic tot Zwarte Cross, van Wacken Open Air (D) tot Sonisphere (NL, GB, E, FIN, CH). Het publiek op het veld, de headbangers voor het podium, de wereldsterren backstage, allemaal waren ze het over één ding eens: Blaas Of Glory rocks! Of zoals Metallica-promoter John Jackson zei: ‘You bring a smile to everybody’s face.’

 

Op de cd Highway To Hell (2011) nam Blaas Of Glory al gedenkwaardige studioversies op van o.a. Running With The Devil (Van Halen), Enter Venusss (Metallica, Schocking Blue), en uiteraard titelnummer Highway To Hell (AC/DC). Voor het nieuwe album gaat de band zich toeleggen op een stel frisse krakers als Sweet Child Of Mine,(Guns N’Roses), I Was Made For Loving You (Kiss), en Fat Bottomed Girls (Queen). Maar vrees niet; ook de vertrouwde Heavy Metal Marching-klassiekers komen voorbij. Wat te denken van lijflied The Final Countdown (Europe), dat nooit eerder werd vastgelegd!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...