Dit evenement is geweest

In Nederland sleutelen talloze producers en muzikanten op hun zolderkamertjes of in oefenruimtes aan de fijnste electronische beats en liedjes. Steeds meer van deze artiesten treden naar buiten en STROHM is een perfect platform om dit live te presenteren. STROHM is DE maandelijkse (donderdag)avond in Hedon voor liefhebbers van (live) electronica. Fans van namen als Weval, Applescal, maar ook bijvoorbeeld van NAO en Flume kunnen hier hun hart ophalen. Afgelopen seizoen mochten wij o.a. Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation , Yakumo en vele anderen ontvangen op het podium. In het nieuwe seizoen keert STROHM dan ook op volle kracht terug. Op STROHM zie je in een met fraaie visuals aangeklede sfeervolle omgeving de namen van de toekomst en hoor je de fijnste beats en electronics van onze DJ’s Pauluz en Dogsweater. 

David Douglas 

"Spectators Of The Universe" is het nieuwe album van de Nederlandse producer/artiest/videomaker David Douglas. Na zijn in 2014 uitgebrachte album "Moon Observations", blijft David Douglas zijn interstellaire sound perfectioniseren. Hij neemt je als luisteraar mee op een polyrithmische reis met melodische, sun kissed, disco en electronische muziek! 

In 2017 blijft de beste man zijn eigen muzikale grenzen verleggen en pakt daarmee wereldwijd menig publiek met zijn verbluffende live shows op PITCH Festival, Best Kept Secret en Into The Woods. 

Canvax

2 decennia geleden begon de Nederlanse Danny Jeroense met zijn muzikale reis. Zijn liefde voor jazz, funk, ruimteonderzoek en postmoderne geometrische art heeft hij succesvol vertaald naar CANVAX! Hij maakt muziek met een thema, met een ziel! Zijn muziek klinkt misschien paradoxaal, maar juist dat paradoxale is de drijfveer van zijn muziek!

 

Thursday Jack

Jack Daniel’s, een icoon onder de whisky’s en het drankje voor menig muziekliefhebber, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. In ‘the good ol’ days’ was het gebruikelijk om de werknemers van de Jack distilleerderij aan het eind van de maand een beloning te geven voor het harde werk. Om deze traditie levendig te houden presenteert Hedon: Thursday Jack!  Beloon jezelf voor je harde werk, want vanaf heden doen we de Thursday Jack ook tijdens de Strohm avonden. Beloning kent geen tijd!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...