Dit evenement is geweest

HANDED

Frontman Steff Classens beschrijft het gevoel van luisteraars tijdens het nummer 'Repeat To Fade Perfect' als '' We don't need anything else but this''. Steff Classens kan je kennen als winnaar van  'De Beste Singer Songwriter Van Nederland'. De songs van HANDED hebben soms iets weg van Ben Howard en ook de klanken van 'Bon Iver' hoor je terug. De elf nummers van het debuutalbum gaan allemaal stuk voor stuk over verschillende relaties. Na de succesvolle optredens in Club Ziggo en als afsluiter van Passenger komt HANDED met nieuw materiaal Nederland veroveren.

 

AMONGSTER

Thomas Oosterlynk, beter bekend als Amongster, schrijft zijn nummers in 'kluizenaarsschap'. Samen met zijn muzikale vriend Jasper Maekelberg ontwikkelt hij zijn nummers. Verwacht op het debuutalbum songs die beslist niet in een hokje zijn te plaatsen, van indie tot electronica. Intieme popliedjes gecombineerd met warme electronica en dansbare melodieën. 'Teacher' is de eerste single van het debuutalbum, welke in de zomer gaat verschijnen. In 2014 werd de band gekozen als één van de winnaars van De Nieuwe Lichting waardoor ze zelfs mochten spelen op Pukkelpop. In 2015 volgde een EP waarvan de tracks 'Bright Life', 'Leo' en 'Salrow' werden gedraaid onder andere op Nederland 1.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...