Dit evenement is geweest

Zanger, songwriter en multi-instrumentalist IVAR ontwikkelde al op jonge leeftijd een voorliefde voor muziek. Via de platencollectie van zijn vader en grootvader kwam hij in aanraking met genres als klassiek, jazz, blues en soul.

Zijn eigen sound omschrijft hij zelf als de ‘Folky side of soul’. Een soulful, warm geluid in combinatie met kalme akoestische folk en een uptempo groove. Denk aan: Bill Withers, Terry Callier en Curtis Mayfield.

De afgelopen maanden liet IVAR een eerste geluid horen van zijn nieuwe album in de vorm van de twee singles Untitled Hymn en Betterman. Zijn nieuwe album Shorelines komt in het voorjaar van 2017 uit. Ook wist de zanger het publiek te overtuigen van zijn eigen kunnen, als support act tijdens de tour van de Britse Myles Sanko. Nu is het tijd voor IVAR om zelf met volledige band langs de zalen te gaan.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...