Dit evenement is geweest

Line-up: The Flexican / Apster / Phalerieau / Bizzey / Sef / Mark Larocca / Casper Grey

De vierde UOD editie is een Eclectische editie, waarbij verschillende genres moeiteloos in elkaar overgaan. Headliners van deze editie zijn The Flexican, Apster, Phalerieau (Valerio Zeno, BNN), Bizzey & Sef. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was.

De nationale vraag naar hem heeft hem doen besluiten om een one men show te doen, genaamd “Yours Truly”, waar hij verschillende podia aan doet. Het succes gaat echter verder als DJ/producer van de formatie Flinke Namen, waar hij verantwoordelijk is voor producties als “Wolken” en “Als Zij Langs Loopt”.

Uiteraard laten we The Flexican niet alleen naar Zwolle komen en hebben we Sef (tevens Flinke Namen) ook uitgenodigd als MC.

Valerio kennen we natuurlijk allemaal als TV-presentator maar ondertussen weet hij als geen ander de vetste House en Electro sets te mixen. De eerste en laatste letter van zijn naam werden aangepast en zijn DJ alterego Phalerieau was klaar om de clubs over te nemen. Geen 'Celeb-DJ' welke enkel plaatjes opzet maar ware mixing-skills achter de toys of noise!

Bizzey kennen we natuurlijk o.a. van zijn werk met Don Diablo en deed Hedon al eerder aan samen met Jimmy Aasgier en Nizzle als Yellow Claw. Apster heeft al een flink aantal bijzondere samenwerking op zijn naam staan met o.a. Quintino en Bassjackers en is resident DJ van de Nope Is Dope feesten. Tijdens University Of Dance zal hij present zijn om jouw de les te lezen met een dampende Electro / House set!

Local hero Mark LaRocca is de University's eigen smaakmaker waar ook Casper Grey zijn groovy club en housetracks versterkt met spicey Electro en vocals.DJ contest UOD tijdens Zwolse Marathon
Zaterdag 18 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Zwolse halve marathon. De route loopt ook ditmaal voor het pand van het Zwolse poppodium Hedon. Reden genoeg voor het poppodium om de ruim 7000 deelnemers en bijbehorend publiek te vermaken met een eigen race en wel een heuse DJ Marathon. De winnaar wint een plek in de fabuleuze line-up van University of Dance later op de avond!

Klik HIER voor alle informatie en de deelnemerslijst van de DJ contest

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...