Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Bezoekers bekeken ook: 


Ares is één van de meest hardwerkende rappers van Nederland. Naast zijn album Road Trip bracht de Oosterhoutse MC maar liefst 8 EP's en een mixtape uit. Ook heeft hij producties gemaakt voor meerdere grote namen uit de hip-hop scene, waaronder Lijpe en Frenna. Als kers op de taart heeft de Top-Notch rapper meegewerkt aan het succesvolle New Wave album, waar de Popprijs mee werd binnengesleept.

Met minimalistische producties geeft Ares een frisse draai aan de hedendaagse Hip-hop en kan hij ook wel gezien worden als de Nederlandstalige Drake. Met zijn tracks geeft hij een kijkje in zijn zelfbenoemde reservaat waar vredespijpen aangestoken worden en gereden wordt als James Dean. Na een succesvolle show in 2014 brengt Ares 162 nogmaals naar 038. Dat wordt 200% lit.

Support: Kringili & Alex Megas 

Kringili & Alex Megas is een goede garantie voor een turn-up. Het uit Tilburg afkomstige duo deed mee aan de Grote Prijs en wist daar de finale te halen. Daarnaast brachten ze afgelopen jaar maar liefst twee EP’S uit en verzorgden ze het voorprogramma van The Game. Wie zin heeft in een feest is hier aan het goede adres, Kringili & Alex Megas hebben de juice.

Bries

Bries is dé hiphopavond in Hedon waar de populairste rappers van het moment hun opwachting maken. Verfrissend als een nieuwjaar duik, van trap tot boombap, elke vlinderslag mondt uit in een storm aan energie, chaos en bovenal goede hiphop. Gastheren van Bries zijn  de heren van de Zwolsche rapformatie De Alliantie. Zij hosten de avond op de manier zoals je dat van hen gewend bent, soms smerig en toch deftig als een Frans kaasje. DJ Berkum draait de nieuwste R&B en hiphop tracks waardoor het van begin tot eind één grote turn up is! 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...