Dit evenement is geweest

Uitverkocht

LET OP: Er zijn 2 verschillende opvoeringen met verschillende tijden. Kijk op je ticket om te zien hoelaat jouw opvoering aanvangt.

Een ticket is toegang voor 1 deelnemer + 1 baby + 1 toeschouwer. (Incl. koffie/thee)

Unieke muzikale belevenis voor de allerkleinsten - kruipers

Hedon opent haar deuren weer voor de aller, allerkleinsten. In het verleden werden er al babyconcerten in Hedon georganiseerd maar met BACH VOOR BABY’S wordt er een toaal nieuw en uniek concept gelanceerd waarbij klassieke muziek en de visuele beleving hiervan centraal staan. BACH VOOR BABY'S is dé manier om baby's van 4 - 14 maanden kennis te laten maken met klassieke live muziek terwijl ze kijken naar stimulerende, kleurrijke beelden die om hun heen geprojecteerd zullen worden. Een totaal belevenis van muziek en visuals. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. De klassieke composities van Johan Sebastian Bach wordt live gespeeld door het strijkkwartet Regina Forte. Er is ruimte voor 30 baby’s en voor elke baby één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken

REGINA FORTE

Regina Forte is ontstaan in het najaar van 2014 vanuit een gezamenlijke wens om strijkkwartetten te spelen. Als oud-Frysk Jeugd Orkestleden troffen we elkaar regelmatig in allerlei ad hoc orkesten. Zoals vrijwel elke strijker koesterden ook wij de wens om een mooi strijkkwartet op te richten. Het strijkkwartet mag dan bekend staan als één van de moeilijkste muziekgenres, veel grote componisten hebben hun beste muzikale ideeën voor het strijkkwartet bewaard. Wij zijn de uitdaging aangegaan en beleven veel plezier aan deze composities, zonder toeters en bellen of grootse effecten, maar van een muzikale schoonheid in zijn zuiverste vorm. Ons repertoire omvat kwartetten uit alle muzikale periodes: de barok, de klassieke periode, de romantiek, de 20e en zelfs de 21e eeuw. Muziek van onder meer Händel, Mozart, Schubert, Tsjaikovski en Pärt, allemaal pareltjes die wij heerlijk vinden om te spelen.

GERLIEKE AARTSEN

Gerlieke Aartsen studeerde hobo aan het conservatorium van Amsterdam. In 2012 sloot ze haar master cum laude af en wist ze de jury ervan te overtuigen dat de hobo zich niet alleen leent voor klassieke muziek, maar ook voor andere muziekstijlen waaronder jazz en klezmer. Ze speelde lange tijd in het Ricciotti Ensemble, waarbij alle stijlen muziek voor de meest uiteenlopende doelgroepen worden gespeeld. Zo heeft ze opgetreden in bijvoorbeeld ziekenhuizen, asielzoekerscentra, op scholen, in gevangenissen, etc. Ook heeft ze voor Stichting Memorabele Momenten veel presentaties op kinderdagverblijven en op scholen gegeven en is ze nu tevens werkzaam als docent muziek op basisscholen. Het overbrengen van muziek op kinderen van alle leeftijden is dan ook iets wat ze heel graag doet. Momenteel is Gerlieke vaste hoboïst in het Ars Musica Orkest en speelt ze geregeld Bach cantates met Musica Michaelis in Zwolle.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...