JEANGU MACROOY

Datum do 18 mei 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Jeangu Macrooy (uitgesproken als zjangú makrooi) groeide op in de tropische warmte van Paramaribo. In 2014, na twee jaar gestudeerd te hebben aan het conservatorium van Suriname besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten aan de andere kant van de oceaan, in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite en hij werd getekend bij diens label Unexpected Records.

Op zijn debuut-EP Brave Enough staan Jeangu's soulvolle stem en persoonlijke nummers centraal, die zich bewegen van rauw en uitgesproken naar kwetsbaar en intiem. De dag van de release werd hij door 3FM uitgeroepen tot 'Serious Talent' en de week daarop speelde Jeangu zijn eerste single Gold live bij De Wereld Draait Door èn op 3FM. Niet veel later werd de single zelfs gebruikt voor de commercial van een nieuw seizoen Game Of Thrones! Als kers op de taart werd Brave Enough genomineerd voor een Edison in de categorie Beste Nieuwkomer en werd Macrooy door de Volkskrant uitgeroepen tot Talent ban 2017. 

Zijn debuutlabum wordt verwacht in lente 2017. 

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...