Dit evenement is geweest

Een van Canada’s beste exportproducten komt naar Hedon. Close Talker verlaat de koude winterprairie waar de nieuwe cd Lens tot stand is gekomen, om deze aan de wereld te presenteren. De nieuwe plaat is naar eigen zeggen een nieuw hoogtepunt van creativiteit, waar een volwassen geluid, rauwe energy en kwetsbaarheid samenkomen.

De frisse jonge rockband is ontstaan in 2012 en bracht in korte tijd twee platen uit, waarna er meerdere tours door heel Europa en Noord Amerika volgden. Sinds de zomer van 2015 speelt de band in de huidige formatie, wat een boost bleek te zijn om de unieke energieke sound die de band kenmerkt te perfectioneren. De jeugdvrienden Will Quiring, Matthew Kopperud en Christopher Morien werden door Q Magazine al bestempeld als een van de meeste innovatieve en pakkende bands van Canada!


"This is a band that’s built its stellar new single “Afterthought” around giving you space. It’s expansive. And as a result, an invitation to lean right in." ~ NPR

"Deerhunter meets Local Natives meets Bombay Bicycle Club" ~ Gobsmag


 

The Daily Indie

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan de tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...