Dit evenement is geweest

Hoewel de legendarische band de Ramones in 1996 de microfoon aan de wilgen hing, heeft CJ Ramone vrolijk door gerockt. De bassist, die zo nu en dan ook verantwoordelijk was voor de leadvocals van de band, brengt in maart zijn derde soloalbum American Beauty uit. Op de plaat is een eigenzinnig geluid te horen, maar CJ Ramone is er ook niet vies van om terug te grijpen naar de punkrock waar zijn oude band zo groot mee geworden is.

CJ Ramone zit al meer dan 25 jaar in het vak en speelde in meerdere bands. Hij maakte onderdeel uit van de heavy metal band Los Gusanos en Bad Chopper. In 2012 hij zijn eerste album als soloartiest uit. CJ Ramone staat garant voor een goed potje punk rock met een vleugje nostalgie.

support:  The Decline

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Australische skate-punk band The Decline. De band kwam met hun debuutalbum We’re Not Goint To Lie To You in 2010 de punkscene. Na het uitbrengen van het 3de album Resister tourde de band de wereld over met hun gierende gitaren en up-tempo tracks over gebroken harten en andere duistere momenten uit het leven.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...