Programma
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

jun.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

CJ RAMONE

  • Datum
  • LocatieKleine Zaal

Deze voorstelling is geweest

CJ RAMONE

Hoewel de legendarische band de Ramones in 1996 de microfoon aan de wilgen hing, heeft CJ Ramone vrolijk door gerockt. De bassist, die zo nu en dan ook verantwoordelijk was voor de leadvocals van de band, brengt in maart zijn derde soloalbum American Beauty uit. Op de plaat is een eigenzinnig geluid te horen, maar CJ Ramone is er ook niet vies van om terug te grijpen naar de punkrock waar zijn oude band zo groot mee geworden is.

CJ Ramone zit al meer dan 25 jaar in het vak en speelde in meerdere bands. Hij maakte onderdeel uit van de heavy metal band Los Gusanos en Bad Chopper. In 2012 hij zijn eerste album als soloartiest uit. CJ Ramone staat garant voor een goed potje punk rock met een vleugje nostalgie.

support:  The Decline

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Australische skate-punk band The Decline. De band kwam met hun debuutalbum We’re Not Goint To Lie To You in 2010 de punkscene. Na het uitbrengen van het 3de album Resister tourde de band de wereld over met hun gierende gitaren en up-tempo tracks over gebroken harten en andere duistere momenten uit het leven.