Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


TRY OUT BEFORE WE DRY OUT - Originele line-up

Undeclinable Ambuscade, de punkrockers uit het zuiden van Nederland, kruipen nog één keer bij elkaar voor een aantal shows in 2017 . Een reünie dus, niet een comeback. Of je ze herinnert als Undeclinable Ambuscade, Undeclinable of The Undeclinables is niet van het grootste belang. Feit is dat ze vrijdag 21 april Hedon veroveren om daar samen met de fans een explosief weerzien te vieren.

‘Lowlands, Dynamo, Pinkpop, Pukkelpop en Groezrock deden ze maar liefst 3 keer.

 UA komt je kant op. Een (laatste) kans die je niet zou moeten missen!

 support: DEAD GIVEAWAY

Dead Giveaway mag dan een relatief nieuwe naam zijn, de leden van deze Nijmeegs / Utrechts / Zwolse band zijn allerminst nat achter de oren. Met ervaring in bands als Of No Avail, Close Second, Antillectual en One Clear Moment weten deze jongens exact hoe ze hun punkrock willen horen en spelen: stevig, catchy, melodieus, fris, een tikje grungy, soms zelfs “heel dicht in de buurt van energieke stadiumrock” (schrijft swnk.org) en met overduidelijke roots in de punk van de jaren '90. Na een jaartje zoeken naar een bevredigend repertoire en de juiste sound en bezetting kwamen mid-2013 de eerste optredens en in 2014 de debuut-EP die meteen heel wat losmaakte: meerdere labels die interesse tonen, aansluiting bij een booking agency en het eerste zooitje enthousiaste aanhangers. Met debuutplaat “We come in pieces” op zak is Dead Giveaway klaar om mokerhard de podia te bestormen.


We Come In Pieces is een solide album geworden waarop de mannen aantonen dat ze tot één van de betere bandjes in het genre behoren. - 3voor 12 Gelderland


Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...