Dit evenement is geweest

Forever Amy is een eerbetoon aan de in 2011 overleden superster Amy Winehouse. Onder begeleiding van Amy’s originele band neemt Alba Plano het publiek mee langs alle muzikale hoogtepunten van de jazz- en soul-zangeres. De uit Sicilië afkomstige Alba weet als geen ander de muziek van Amy te vertolken, zowel vocaal als qua stijl en podiumpresentatie. Forever Amy is een authentieke en respectvolle terugblik op het oeuvre van Amy Winehouse.

De originele band van Amy, die samen met de Valerie-zangeres de top van de popmuziek gezien heeft, bestaat uit bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Grondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist Jim Hunt. Met de show Forever Amy laat de band nogmaals fijntjes zien wat voor prachtwerk Amy heeft achtergelaten. Afgelopen jaar nog is er een oscar toegereikt aan ‘Amy’, een documentaire over het leven van de zangeres.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...