Dit evenement is geweest

DEEP is hét technofeest van het verre oosten dat ervoor zorgt dat mensen niet helemaal naar de Randstad hoeven te gaan voor een dikke technoparty. Na talloze uitverkochte edities en namen als Tommy Four Seven, Michel de Hey, Rebekah en DJ Rush, keert DEEP terug op 25 maart met wederom een naam waar je "U" tegen zegt; THE ADVENT

THE ADVENT  

Londen based Cisco Ferreira, oftewel The Advent, kan op verschillende manieren omschreven worden; muzikant, pionier, sound designer, een "persistent motherfucker", rebel, icoon, een buitenstaander, maar bovenal een geweldige live artiest!

The Advent staat vooral bekend om zijn interpretatie van wat wij Techno noemen. Sinds een jonge Portugeze Cisco Acid House had ontdekt in de Londense Clubs waar hij regelmatig kwam, begon zijn avontuur om zijn eigen stempel te plakken in de elektronische muziek wereld. Of zoals hij het zelf het beste formuleert: "I've been doing this for quite a few years and I'm not going anywhere".  Hiermee vat hij het allemaal perfect samen. Je zal de beste man niet naakt een promo zien schieten met een hondje op schoot, of hem horen over de aan- of afwezigheid van de passie van andere EDM DJ's. The Advent omvat alles wat Techno voor jou leuk maakt, zonder de poespas eromheen. 

ROY EL KEI

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominente rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Records, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics.
Na recent getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van de Techno Elites. (www.royelkei.com)

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...