Dit evenement is geweest

Je kent ze misschien al van de hardste clubnacht in onze hoofdstad & het Encore Festival. Nu komen ze eindelijk naar ons toe en nemen ze o.a Mula B mee! We hebben het natuurlijk over onze vrienden van EncoreAmsterdam! 

MULA B

De man is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse  hiphop scene. Hij is onder andere verantwoordelijk voor een van de grootste club tracks van 2016 "Domme Jongens" en "Meester Plusser". Dit jaar bracht hij de goed ontvangen album "D&G" uit samen met Louis Vos. 

 

SNELLE JELLE

Snelle Jelle is een Amsterdamse Producer en DJ die al meer dan 10 jaar samenwerkt met de grootste namen en draait in de grootste venues.

Als producer heeft hij samengewerkt met artiesten als: Gers Pardoel, Sjaak, Sef, MC Fit, Adje, Kraantje Pappie, The Opposites en The Partysquad. Hij houdt de Nederlandse HipHop categorie bij op de internationale muziekwebsite 22Tracks en hij heeft veel gedaan voor diverse filmproducties in Nederland zoals o.a. 'Body Language' en 'New Kids Turbo'. Snelle Jelle wordt bijgestaan door zijn vaste MC: Leeroy van Zwart Licht.

 

DJ PRIME

Deejay Prime, onderdeel van de legendarische Goodfellas dj crew, is tegenwoordig ook wel bekend als Mister Encore. Prime draait bijna elke week op het uitverkochte Encore in de Melkweg in Amsterdam. Hij draait Dancehall, R&B, Hip-Hop en andere Urban muziek soorten. Als onderdeel van Goodfellas DJ Crew timmert hij al jaren aan de weg. De kans is groot dat je ook wel eens een van zijn bekende mixtapes voorbij hebt horen komen. Hij komt op 2 april voor de eerste keer naar Zwolle en een eerste indruk maak je maar een keer dus verwacht veel bangers van Deejay Prime!

DJ BERKUM

Deze naam heb je in Zwolle vast al eens eerder gehoord, DJ Berkum is dé ambassadeur van Urban muziek in Zwolle. Zo kan je hem kennen van het succesvolle feest Reggae Yard maar ook als organisator en resident van LUX. Ook buiten Zwolle komt er steeds meer bekendheid aan, dus hou DJ Berkum in de gaten. En natuurlijk kan El Patron dan ook niet ontbreken op deze editie.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...