HEDON ACADEMY

Datum di 14 mrt 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 6,50
Bestel tickets

Het Hedon productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Hedon heeft hiervoor per onderwerp experts uit de musicbizz uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken binnen de muziekwereld, of om aan diverse skills te werken. Er zullen ongeveer 2 colleges per maand plaatsvinden met verschillende gastsprekers. 

Tijdens de eerste editie van de Hedon Academy komen de onderwerpen marketing & licensing aan bod. De gastsprekers deze eerste editie zijn Wilfried Damman, Erik Delobel en Andre van der Meulen. 

WILFRIED DAMMAN

Wilfried Damman is één van Nederlands meest succesvolle managers in de muziekindustrie. De artiesten waar hij verantwoordelijk voor was zijn onder andere Blaudzun, John Coffee, Mister And Mississippi en diverse wereldberoemde dance-acts. Genoeg reden dan ook om Wilfried dan ook flink uit te horen over zijn ervaringen als manager binnen de muziekindustrie.

ERIK DELOBEL

Erik Delobel is sinds 2010 programmeur bij poppodium Hedon, daarnaast is Erik medeverantwoordelijk voor de programmering rondom verschillende grote festivals  waaronder Bevrijdingsfestival Overijssel, Let's Get Lost en Stonerock. Een uitgelezen kans voor jou als artiest om precies te weten te komen waar een programmeur op let voordat hij tot het boeken van een act over gaat.

ANDRE VAN DER MEULEN

Andre van der Meulen is Publiciteits medewerker bij Poppodium Hedon, waarbij hij  één van verantwoordelijke was en is voor het in de markt zetten van ruim 1500 Hedon producties. Hoe lever je al als artiest je presskit aan? Hoe kan je goede campagnes helpen opzetten? En last but not least wat zijn absolute no go's. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...