Dit evenement is geweest

Gratis

"Ruim een half uur niet meer nadenken maar gewoon feesten en dansen." Aldus frontman Willem Jonker van de nieuwe Nederlandse 'hyperpop'-band Bottles of Love over het debuutalbum Hush. Als voorproefje voor het album bracht de band op Valentijnsdag eerst nog zijn nieuwe single-video ‘Keep Your Head Up’ uit. Op 25 februari is het debuutalbum Hush verschenen.

Om Bottles Of Love te beschrijven gebruikt leadzanger Willem de term hyperpop: ‘Springerige, catchy feelgood pop, rock, big-band en eighties met een punky randje. Voor muziekliefhebbers van zowel 3FM als van Lowlands. Zeg maar een mix van bands als Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy.' Afgelopen jaar bracht de band al twee video’s uit genaamd Get These Men Out of Here en So Serious.

Five Years Later

Five Years Later is terug na tien jaar stilte, en de poppunk van weleer heeft geen greintje melodie verloren. New Found Glory, No Use for A Name en Undeclinable zijn nog altijd de grote inspiratiebronnen van deze vijf Amersfoorters, die door de jaren heen zijn uitgevlogen maar altijd de weg terug weten te vinden.

Na omzwervingen via bands als Destine, Daredevils, Diesel Disko en Ego Dreams trok Five Years Later zich in 2016 om aan een nieuwe plaat te werken. Het resultaat is Beaufort. Een EP die klinkt als Five Years Later, tien jaar later: pop in de hoogste versnelling, meerstemmige zang, en het inmiddels talloze keren gebroken hart als inspiratie. Beaufort verschijnt vijftien jaar nadat Five Years Later begon. Ooit waren ze de jonge honden uit de Nederlandse punkscene, nu zijn het doorgewinterde podiumbeesten. En wie er vroeger bij was weet: een Five Years Later-show is veel meer dan alleen de refreintjes die na één keer horen in je hoofd blijven zitten.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...