Dit evenement is geweest

Deze show is op veler verzoek verplaatst naar de Grote Zaal; er zijn weer tickets beschikbaar!

Op 21 april vorig jaar overleed Prince Rogers Nelson, beter bekend als Prince, de allergrootste muzikant van een generatie. Groot geworden in de jaren '80 en tot aan zijn plotselinge overlijden de beste live-muzikant op aarde. Een muzikale alleskunner met een onvoorstelbare creatieve output. Meer dan 40 studio-albums, ontelbaar veel hits (ook voor anderen geschreven) en vele nevenprojecten staan op naam van 'His Royal Badness'.

Als eerbetoon aan deze grootheid organiseert Hedon een jaar na zijn dood, op zondag 23 april een Tribute To Prince. De fantastische gelegenheidsband The Sexy Motherfuckers speelt vele grote hits van Prince en natuurlijk ook een aantal minder bekende parels. Een ALL STAR Band onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf, Krystl, Loïs Lane), met Sheila van der Weerd (The Voice Of Holland|), Norman Kapoyos (o.a. Great Minds, Cilvaringz (Wu-Tang), Swinging Mood Orchestra, Wicked Jazz Sounds), Sebas van Olst (Typhoon), Micha Wink en Len van de Laak.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...