Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor het optreden van Epica op 22 oktober in Doornroosje (Nijmegen)

Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.Bezoekers bekeken ook: 


De wereld van symfonische metal bestaat uit grootse ideeën en hoge standaarden, maar slechts weinig bands weten het meest bombastische genre tot dezelfde grote hoogte te brengen zoals Epica dat doet. Een bijna absurd grote fanbase, die zich uitstrekt over de hele wereld, en altijd extatische volle zalen en festivalweides zijn getuigen van het grote succes dat Epica al jaren weet vast te houden. En terecht, want neem nou bijvoorbeeld het inmiddels alweer zevende album The Holographic Principle wat simpelweg een briljant meesterwerk is te noemen (o.a. Metalinjection). Live-invloeden zijn hierop meer dan ooit terug te horen en vanuit eerdere keren dat we de band bij ons in Hedon mochten ontvangen durven wij zonder twijfel te stellen dat live de beste wijze is om Epica tot je te nemen; Melodieus, hard, subtiel en bijzonder indrukwekkend.

Haal bijtijds je ticket, want ervaring leert dat de verkoop altijd hard gaat.

Support: MAYAN

Het voorprogramma wordt verzorgd door MaYaN. De 9-koppige band onder leiding van Mark Jansen en Jack Driessen is bekend om haar onvervalste symfonische death metal, waarmee ze tours door Europa en Amerika deden. De uit Nederland afkomstige band is echter ook geen onbekende in eigen land, waar ze onder andere Graspop Open Air, Prog Power&Metal fest en Zwarte Cross plat speelde. In 2014 bracht de band haar tweede album Antogonise uit, waarop maatschappijkritische onderwerpen als de vrijheid en privacy de toon zetten.

SUPPORT: BLACKBRIAR

Naast Mayan kan het Zwolse publiek zich gaan opmaken voor een support door de Asser metalband Blackbriar. De formatie rondom zangeres Zora Cock debuteerde dit jaar met hun EP Fractured Fairytales waarvan de eerste single Until Eternity inmiddels ruim vier miljoen views op YouTube heeft aangetikt. Blackbriar is met recht een grote belofte voor de toekomst te noemen en mag zich vanavond aan het Zwolse publiek voorstellen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...