Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook: 


Sepultura is één van de hoofdrolspelers in de thrash metal underground scene. Met een zowel inventief en energiek als raw en primitief geluid heeft de band Zuid-Amerika voor eeuwig op de metal map gezet. Vroegere album zoals Morbid Visions, Schizophreia en Beneath The Remains hebben de toon gezet in een nieuwe brute tak van heavy metal, en de knalplaten als Chaos AD en Roots zorgden in de jaren 90 voor wereldwijd succes en zijn een groot invloed geweest voor vele generaties metalmuzikanten die volgden.

20 jaar later in 2017 brengt de Braziliaanse band haar 14de (!) album uit. De plaat Machine Messiah staat ouderwets vol met non-nonsense heavy metal, monsterlijk duistere nachtmerrie achtige nummers en solo’s waar je mond van openvalt. De plaat is volgens gitarist Andreas Kisser een product van 100% inspiratie en energie, en is één van de hoogtpunten van de al 32-jaar durende carrière van de 4-koppige metalband.

Sepultura is metal met een gigantisch hart, een hoofd vol inspiratie en één voet vol op het gaspedaal.

Aborted

Aborted is één van de meeste consistente metalbands uit de scene, ondanks de steeds wisselende bandformatie. De Belgische band die als een van de sleutelfiguren in het death metal genre wordt gezien maakt een brute mix van death metal, grindcore en goregrind. De bandleden zijn afkomstig uit België, Nederland en Amerika. In 2016 bracht Aborted haar 9de album Retrogore uit. De plaat werd door onder andere Zware Gitaren geroemd om de combinatie van goregrind met melodische midtempo en uitstekende producties. Het album is shockerend zoals een jaren 80 horror film dat is, inclusief het bloed, de gore en de klassieke horror film samples. Death metal in z’n puurste vorm.

KILLING CULT SOCIETY

Killing Cult Society is een Nederlands project/band geleid door Earik Morte, frontman van The Lucifer Principle, de deathmetalband die met een contrabas op het podium stond.  De muziek van de band leent zich wel voor een energieke live beleving met strakke snelle nummers die doen denken aan Cavalera Conspiracy. Het debuutalbum Fallout wordt door de band omschreven als hardcore death punk. . Sepultura, Napalm Death, Nine Inch Nails, Rammstein en Faith No More zijn van invloed geweest en daardoor is Fallout een smeltkroes van muzikale ideeën met hardcore punk geworden!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...