Dit evenement is geweest

Singer-songwriter DAAN wordt ook wel de ‘hofnar van de werkelijkheid’ genoemd. De Belgische zanger vertelt verhalen die af en toe doen denken aan grootheden als Johnny Cash, begeleid door een arrangement van strak gitaarspel en hakkelende piano’s. Zo nu en dan wordt er geflirt met rock, disco en blues. Daniël deed in de afgelopen 25 jaar meer dan 2500 optredens en bracht maar liefst 9 soloalbums uit, zowel Engels als Franstalig. De ex-Dead Man Ray zanger maakte daarnaast filmmuziek voor bioscoop- en televisiefilms en won in 2010 én 2011 de Music Industry Award voor beste mannelijke soloartiest.

Eind 2016 bracht Daan (Daniël Stuyven) zijn nieuwe album NADA uit. Het album is geïnspireerd door het natuurlandschap van Catalonië, en uitgebracht in combinatie met de Canvas-documentaire De nada, waarin Stuyven het landschap als opnamestudio gebruikt. De documentaire en het album staan in teken van het ‘grote niets,’ want de zanger wil naar eigen zeggen niet langer "elke dag wakker worden als een kip zonder kop in een zelfverzonnen ratrace". Het album is een werk waar de zanger zichzelf opnieuw uitvindt, hetgeen een aantal prachtige songs oplevert. Nostalgie en het gevoel van verlatenheid vormen de lijm die de nummers aan elkaar houdt.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...