Dit evenement is geweest

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. 

OSHLO

Dave Sorry en Nanne Hil produceren laat in de avond hun “slow songs” in hun slaapkamer. Met hun live shows proberen ze jou naar hun slaapkamer te krijgen, voor een sit down tussen witte lakens en synthesizers. Hun sound – ijzige beats en warme fluiten – worden vertaald in unieke visuals, gecreëerd in samenwerking met de duo’s vriendencollectief. Ohslo laat je voelen alsof je je waant in een magische paradijs. Geïnspireerd door Japanse harmonieën, Afrikaanse ritmes en R&B, creëert de duo een teder en altijd evoluerende elektronische ervaring.

PROPULSIVE

Propulsive is de gloednieuwe naam van de duo voormalig bekend als MuseArtic. Hun sound heeft inmiddels al support gekregen van figuren als Armin van Buuren, ATB en Richard Durand. Propulsive’s officiële debut “Wanna Stay” heeft wereldwijde support gekregen, o.a. van Tiësto!


Met meer dan 10 jaar ervaring in produceren, staat de Nederlandse DJ duo bekend om hun verfijnde muziek selectie. Vertegenwoordigd door hun eigen radio show “PULSE by Propulsive”, varieert hun sound van Deep house tot Tech house met af en toe een uitstapje naar Future House en gerelateerde progressieve sounds.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...