BFF PARTY (PRESENTED BY COC ZWOLLE)
DJ DAVID / DJ BO MONDE

Datum za 22 apr 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 22:00
Zaal open 22:00
VVK € 6,50
DEUR € 7,50
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Het leukste feestje voor iedereen is er weer! De Best Friends Forever Party van COC Zwolle voor vrienden, buren, familie, collega's en iedereen die van dansen houdt. Muziek en publiek gemengd, oude en nieuwe hits, kortom voor iedereen wat wils!
Neem je vrienden mee en dans tot in de late uurtjes! Dit keer met DJ David en de Amsterdamse Clubdiva DJ Bo Monde (oa bekend van Club Church en café Prik)

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...