Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Hedon & Stone Rock Festival slaan de handen inéén! Voor het festival dat dit jaar op 8 juli in Dalfsen plaats zal vinden, presenteren we dit jaar gezamenlijk programma. Met de boeking van de Guano Apes is de toon direct gezet!


Guano Apes

Ze draaien al net zo lang mee als Pearl Jam. Ze hebben al meer dan 4 miljoen albums wereldwijd verkocht. Ze hebben de Duitse music award Echo al drie keer ontvangen en daarnaast een MTV Europe Music Award. Hun laatste drie albums stroomde de Duitse hitlijsten allemaal binnen op nummer 1. Dear Stone Rockers, we present to you: GUANO APES!

Green Lizard

In april 2014 lieten ze met de EP “Start A New” zien dat het heilige vuur nog steeds gevaarlijk brandt bij deze rockveteranen. Toen de band in 2012 verder ging waar ze in 2008 gebleven waren, keerden ze onvermijdelijk terug op de Nederlandse podia. Met een brand new, aangesterkte ritmesectie laten deze gasten ook live zien dat het vuur nog lang niet is gedoofd.

The Gravel Tones

Dit van origine Australische garagerock duo heeft alle underground clubs in Engeland afgespeeld en is klaar om Europa te veroveren. Ze spelen vuige bluesy rock. Deze twee gasten mengen hun sounds en creëren een geheel eigen stijl. In 2013 brachten ze hun debuutalbum ‘Don’t Wait Down’ uit. Wereldwijd traden ze op en in 2015 is hun twee album ‘Love Lies Dying’ gereleased.
Hun shows bevatten een no rehearsal policy. Ze spelen dan ook nooit twee keer dezelfde setlist en op het podium ontstaat nieuwe muziek.

Paceshifters

They are back and greater than ever! Vorig jaar stonden ze keihard te rocken in the Handlebar, dit jaar veroveren ze de Mainstage. Ze nemen geen stapje terug om te rusten. No way: begin dit jaar brachten ze hun gloednieuwe album ‘Waiting to Derail’ uit. Ze blijven trouw aan hun DIY mentaliteit. Ze sleuren het publiek mee en geven explosieve shows die van alle kanten power, energie en vooral heel veel plezier uitademen.

The Road Home

Een travellin’ band met een hardcore attitude en een mainstream sound, die de wereld stap voor stap overneemt. Ze verspreiden hun hooggespannen rocknummers als een zinderend vuur. Kilometers, herinneringen en vrienden maken, maar vooral zielen winnen dat is waar het bij deze band om draait.

Na de release van hun debuutalbum “Rebel Hearts” is hun sound frisser, breder en sterker dan ooit. Ze barsten van de jonge energie. Gruwelijk klinkende songs vol met een catchy sound gebouwd op de ruwe basis van punkrock. Soms bitter, altijd hoopvol. Ze laten het publiek hun harten en zielen uitstorten show na show.

Stone Rock Festival

Stone Rock Festival is hét muziekfestival waar je ‘Mighty Fine’ kunt genieten van de beste rock optredens met veel show, verschillende andere muziekstijlen en ‘Bad Ass’ lekker eten. Het volle programma, de drie podia en het steeds groter groeiende festival maken het elk jaar een steeds gruwelijker opgaaf om te kiezen waar je bij moet zijn. Legendarische namen als de John Coffey, De Staat, Drive Like Maria, DeWolff,  Paceshifters, De Raggende Manne, Black Spiders, Memphis Maniacs en Peter Pan Speedrock hebben Dalfsen al op haar grondvesten doen schudden.

Sta jij keihard beukend in de pit bij je favoriete band, ben je niet weg te slaan bij de ribs & burgers van de barbecue of zit je liever op je luie reet op de heuvel met een biertje? Wij hebben maar één motto: Rock hard ‘n have a great day!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...