STONE ROCK FESTIVAL

Datum za 08 jul 2017
Locatie Dalfsen
Status Net bevestigd
Aanvang 13:30
Zaal open 13:30
Einde 01:00
Prijs € 23,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets  

Hedon & Stone Rock Festival slaan de handen inéén! Voor het festival dat dit jaar op 8 juli in Dalfsen plaats zal vinden, presenteren we dit jaar gezamenlijk programma. Met de boeking van de Guano Apes is de toon direct gezet! More to come!  


Guano Apes

Ze draaien al net zo lang mee als Pearl Jam. Ze hebben al meer dan 4 miljoen albums wereldwijd verkocht. Ze hebben de Duitse music award Echo al drie keer ontvangen en daarnaast een MTV Europe Music Award. Hun laatste drie albums stroomde de Duitse hitlijsten allemaal binnen op nummer 1. Dear Stone Rockers, we present to you: GUANO APES!

Stone Rock Festival

Stone Rock Festival is hét muziekfestival waar je ‘Mighty Fine’ kunt genieten van de beste rock optredens met veel show, verschillende andere muziekstijlen en ‘Bad Ass’ lekker eten. Het volle programma, de drie podia en het steeds groter groeiende festival maken het elk jaar een steeds gruwelijker opgaaf om te kiezen waar je bij moet zijn. Legendarische namen als de John Coffey, De Staat, Drive Like Maria, DeWolff,  Paceshifters, De Raggende Manne, Black Spiders, Memphis Maniacs en Peter Pan Speedrock hebben Dalfsen al op haar grondvesten doen schudden.

Sta jij keihard beukend in de pit bij je favoriete band, ben je niet weg te slaan bij de ribs & burgers van de barbecue of zit je liever op je luie reet op de heuvel met een biertje? Wij hebben maar één motto: Rock hard ‘n have a great day!


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...