Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Eén van de meest oprechte artiesten ter wereld is wat ons betreft zonder twijfel de Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart. Een liveshow van “the ultimate female rockstar”, zoals Blues Magazine haar typeert, is een  avond op sleeptouw door haar uitgebreide oeuvre dat bol staat van invloeden uit de blues, jazz, soul en rock met altijd dat verleidelijke rauwe randje dat oh zo kenmerkend is voor de voor een Grammy genomineerd zangeres. Laatste wapenfeit Fire On The Floor ontving lovende recensies, won de titel beste album van het jaar op de European Blues Awards en staat hier al weken op repeat.

Eind 2016 speelde ze in een stijf uitverkochte Heineken Music Hall, dat toen nog zo heette, en volgend jaar ligt de Ziggo Dome aan haar voeten. Dit gegeven en het feit dat ze samenwerkingen op haar naam heeft staan met grote artiesten zoals bijvoorbeeld Joe Bonamassa en Jeff Beck geeft des te meer aan hoe bijzonder het is dat je Beth Hart dit najaar gewoon kan zien in ons eigen Zwolle! Beth Hart solo en intiem in het theater is een uitstekende plek om de pure passie en emotie die van het podium spat te ondergaan. Fire On The Floor!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...