Dit evenement is geweest

Ben jij ook zo iemand die altijd het voortouw neemt en uren achter je vrienden aan zit te bellen om ze te vertellen dat ze dit feestje toch echt niet mogen missen? En moet jij vervolgens ook altijd de kaartjes regelen? Dan hebben we daar speciaal voor jou iets leuks voor bedacht. Als jij voor je hele groep de tickets regelt betalen wij namelijk jouw kaartje terug!

Het werkt heel simpel. Als jij voor 8 personen of meer in één keer kaartjes koopt storten wij € 15,- terug op je rekening. Stuur je transactienummer door naar tickets@hedon-zwolle.nl en wij regelen de rest.

DEEP is hét technofeest dat Zwolle op de kaart heeft gezet in Nederland's elektronische scene. DEEP staat inmiddels in ieder technoliefhebber's hoofd gegrafeerd als een feest met de dikste deco en visuals in combinatie met alleen maar techno legendes achter de decks. Namen als DJ RUSH, Rebekah, Michel De Hey, Tommy Four Seven, The Advent en nog veel meer hebben het podium al betreden. En we mogen nu eindelijk niemand minder dan LUKE SLATER verwelkomen achter de decks! Ja, dat lees je goed. En met zo'n naam kunnen we ook niet anders dan beide zalen open gooien en onze vrienden van Ravedans een eigen stage laten hosten, voor een extra hard technofeest! 

LUKE SLATER

In de ware geest van underground techno staat Luke Slater in het epicentrum. Zijn visie en vindingrijkheid hebben sinds het ontstaan van house in de jaren ’80, al een invloed gehad op de ontwikkelingen in de elektronische dance scene. Het aanvoelen van het juiste moment en sociaal klimaat om een nieuwe techniek te droppen, maakt van hem een meester strateeg en perfectionist.


Sinds eind jaren ’80 heeft Luke slater een groot aandeel gehad in wat de U.K. Techno sound is geworden. Luke Slater maakt muziek waarmee hij het karakteristieke Detroit techno geluid overzee brengt en rechtstreeks door de woofers in je oren schiet. Zijn DJ stijl is te omschrijven als funky en hard met hier en daar wat electro invloeden. Met Luke Slater op je line up, heb je een gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand techno feest!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...