Dit evenement is geweest

Zet een 90's afspeellijst op en je kan bijna alle nummers "meezingen" (de Macarena meezingen lukt ons nog steeds niet)! 20 mei gaan we he-le-maal los op alle hits uit de 90's. Dus oefen je Macarena lyrics, trek je Super Mario outfit uit de kast en PARTY LIKE IT'S 1999! 

En voor deze editie laten we je sweaten ‘till you can’t sweat no more tijdens deze superspeciale Campingdisco van 90’s NOW.

Je weet wel, op vakantie in Frankrijk, al 28 x langs de tent met die twee supermooie zusjes gelopen. Je probeert bij de afwas bij de toiletten een gesprek aan te knopen. Ze spreken Frans, sacre blue!! Maar die avond is er CAMPINGDISCO!!! Daar waar je de taal van de liefde kunt laten spreken en hormonen in het rond gieren. Zij zijn daar ook. Je showt je laconieke moves en hebt ze zo in de pocket. Mede door de zwoele zomertunes natuurlijk.

90’s NOW is dé ultieme flashback naar die goede tijd zonder zorgen. Dj Gary Global en zijn dj-vriendjes draaien alles (en alleen maar) uit de 90’s. Van The Fresh Prince tot Nirvana, van Playahitty tot de Party Animals, van 2Pac tot Peter Andre en alles wat daar tussen zit. Dat plus een gezonde dosis onzin en andere knipogen maakt 90’s NOW de leukste 90’s avond van Nederland.

Dus vamos a la Hedon en bailando voor de laatste keer met ons de macarena en de mambo!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...