Dit evenement is geweest

Gratis

Koningsdag, hiephoera, het is al bijna weer zo ver. Dus haal je oranje kleren maar weer uit de kast want op 27 april organiseert Buro Ruis in samenwerking met het Thomas Orkest, Stichting vrienden van de Nieuwe Markt en de gemeente Zwolle opnieuw het muziek spektakel op de Nieuwe Markt. Door het diverse programma beloofd het een mooie dag te worden.Om 12:00 wordt Koningsdag Zwolle officieel geopend. We hijsen de vlaggen en het Wilhelmus wordt gespeeld door het Thomas Orkest.  Met een goed gevuld muzikaal programma gaan we ervoor zorgen Willem een onvergetelijke verjaardag tegemoet gaat.

Orange Skyline 
De door Oasis geïnspireerde band heeft onder andere in het uitverkochte Ziggodome gestaan en op vele andere festivals. Een band die zeker weten een unieke show neerzet met hun toffe muziekstijl Britpop.


Thomas Orkest
Het 120 jaar oude orkest is niet meer weg te denken uit het Zwolse. Maar ondanks dat speelt het Thomas Orkest alleen maar lichte muziek en weten ze altijd een feestje te maken. Tijdens koningsdag zullen Erica Yong en William Kersten mee zingen met de verschillende nummers.


Wood’n Goldfish
Wood’n Goldfish speelt covers maar ook eigen singles. Met z’n drieën gaan ze op zoek naar de zoete nostalgie van de akoestische muziek, maar zijn zeker niet bang om hun publiek flink te laten dansen.


WOOT
WOOT staat bekend om haar bijzondere muziekstijl. Na vele optredens op bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Den Haag, komen zij deze keer naar Zwolle. Met een mix van pop, blues(rock) en electronic music betreedt Woot het podium om een unieke show neer te zetten.


Jessy
Op het podium laten de mannen van Jessy de liedjes meer rammelen en kun je rekenen op een lekkere portie rock ’n roll. Een jonge en energieke band die ervoor zorgt dat jij helemaal uit je plaat kan gaan.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...