Dit evenement is geweest

LET OP: deze editie vindt plaats op ZONDAG 21 MEI 

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. Maar voor deze editie doen we het een keer anders, we gaan namelijk op ZONDAG 21 MEI genieten van de fijnste elektronische tunes van PLASTIK.SOLDIERS, J'LECTRONIQ en natuurlijk onze eigen Pauluz en Dogsweater! 

PLASTIK.SOLDIERS 

Kolonel Willem van der Krabben marcheert fier vooraan met z’n hybride organisch-elektronische artillerie set, Kapitein Coen Witteveen vliegt met z’n sax langs de sterren van de hemel, en de basis en de bas van de band vinden we bij Kommandant Luc van Ruler.

J'LECTRONIQ

J'lectroniq is de artiestennaam van Jasper Bosgraaf, een Nederlandse elektronica producer. Hij brengt zijn muziek uit sinds 2011 op zijn eigen label Afrodisiac Recordings. Zijn muziek valt te omschrijven als een mix van trip hop, house, techno, future garage en beats. Dit is de reden waarom sommigen hem benoemden als: “De Nederlandse versie van Bonobo .” Mede hierdoor werd hij de afgelopen jaren al opgemerkt door onder andere: 3voor12, DJBroadcast en 22tracks. Daarnaast tourde hij in 2013 mee met Popronde, het landelijk reizend festival voor opkomend talent in Nederland.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...