FEUERENGEL

Datum vr 17 nov 2017
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 21,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook: 


DE enige officiële Rammsteincoverband Feuerengel komt terug naar Zwolle en zal Hedon letterlijk in vuur en vlam zetten. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van de Rammstein tribute band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden, Rammstein.

Al snel zorgde Feuerengel voor veel interesse bij de Duitse en later ook de Nederlandse pers. Maar daar bleef het niet bij, zelfs de heren van Rammstein zelf waren onder de indruk, wat leidde tot een uitnodiging om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid.

 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...