Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden. Voor de show in P60 (Amstelveen) op zaterdag 18 november zijn nog wel tickets verkrijgbaar. 


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


DE enige officiële Rammsteincoverband Feuerengel komt terug naar Zwolle en zal Hedon letterlijk in vuur en vlam zetten. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van de Rammstein tribute band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden, Rammstein.

Al snel zorgde Feuerengel voor veel interesse bij de Duitse en later ook de Nederlandse pers. Maar daar bleef het niet bij, zelfs de heren van Rammstein zelf waren onder de indruk, wat leidde tot een uitnodiging om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid.

 

Muzikale omlijsting is er de gehele avond door Knurft Inc.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...