Dit evenement is geweest

Uitverkocht

JA! PACESHIFTERS keren terug naar Hedon en ditmaal gaan ze regelrecht voor de Grote Zaal! Dat is nog niet alles want diezelfde avond zal volledig worden geregistreerd voor de allereerste live-release (CD / DVD / Vinyl) van de band. Je snapt natuurlijk dat de band daarvoor alle remmen losgooit en we verwachten van jou hetzelfde. Dus heb je altijd al bij een plaatopname willen zijn. Dat kan nu en je mag er nog bij schreeuwen en springen ook zodat je luid en duidelijk in beeld/op de plaat komt.

Voor de PACESHIFTERS bestaan er geen compromissen of concessies. Muzikaal niet, maar ook op alle andere fronten niet. Want deze drie nonconformistische rockers gaan voor een lange-termijn-carrière en dat betekent dus vooral trouw blijven aan hun (soms stronteigenwijze) DIY-attitude. Dat bleek al uit de voorgaande albums, waarmee het trio in ruim zes jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. En ja, ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen.

Begin dit jaar zag Waiting To Derail het licht met o.a. de heerlijk ronkende single Draw A Blank. Het was het startschot voor een korte clubtour in binnen- en buitenland en een reeks festivalshows, maar dit alles is eigenlijk stiekem allemaal voorbereiding op die laatste show van 2017!

 

SUPPORT: RHINORINO

Rhinorino is een sexy stoner rock’n roll power trio uit Utrecht. Afgelopen jaren verspreidde ze hun vibes door het hele land waarbij menige kroeg, zaal en festival vakkundig op de kop werd gezet. Na een succesvolle release van de in 2016 verschenen EP ‘Today’ komen de mannen en vrouw nu met de opvolger ‘Another Cocktail’.

 

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van Paceshifters geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...