Dit evenement is geweest

De indie- rockband Wintersleep komt voor een exclusieve show naar Zwolle! De band bracht vorig jaar haar zesde studioalbum The Great Detachment uit. De plaat werd geproduceerd door Tony Doogan (o.a. Mogwai en Belle & Sebastian) en grijpt terug naar het geluid van het allereerste materiaal van de Canadezen. Eerste single en opener van de plaat Amerika steekt dan ook direct goed van wal.


“Opener “Amerika” is zo’n liedje wat alles heeft wat het moet hebben. Een enorm aanstekelijke melodie, lekkere riffs en mooie koortjes.” ~ FileUnder


Inmiddels heeft Wintersleep wereldwijd al aardig wat bekendheid vergaard. Zo ging de band op tour met grootheden als Pearl Jam en Paul McCartney en stonden ze met de single Weighty Ghost bij David Letterman en werd het nummer gebruikt voor diverse Canadese series en films. 

WALRUS

Walrus bestaat uit vier leden die psychedelische muziek maken met invloeden uit de trance en surf scene! De muziek van Walrus zweeft tussen dronken en nuchter, duister en licht. Dromerige muziek waar je niet uit wilt ontwaken, perfect dan ook als voorprogramma van Winterleep.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...