Dit evenement is geweest

Het productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Wij hebben hiervoor per onderwerp experts uit de bizz voor je uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken of om aan diverse skills te werken.

SONGWRITING

Songwriting lijkt misschien voor velen een simpele bezigheid maar er komt veel bij kijken. Begin jij met songwriting of wil jij je skills oppoetsen met tips ’n tricks van de pro’s dan is deze avond geschikt voor jou. We houden ons deze avond bezig met structuur, goed lopende teksten, akkoordprogressies, de strijd tegen het writersblock en een overtuigende Engelse uitspraak tijdens je performance. Er is ruimte om vragen te stellen en te praten over jouw specifieke struikelblok. Na afloop kan je een drankje bestellen aan de bar.

KOEN WILLEM TOERING

Toering is een van de songwriters en zangers van de band Sunday Sun (en voorheen van Woost) en heeft jarenlange ervaring met het lesgeven aan songwriters aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Het thema van de workshop is "Eenheid en Balans". Hoe zorg je ervoor dat alle elementen in een song bij elkaar passen, maar tegelijkertijd ook genoeg contrasteren om je song interessant te houden? Wat is de relatie tussen tekst en muziek, en hoe kun je deze twee elementen elkaar juist laten versterken?  Op dit soort vraagstukken zal de bevlogen songwriter en docent Koen Willem Toering ingaan. Een absolute aanrader voor iedereen die zich in Zwolle en omstreken met songwriting bezighoudt!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...