Dit evenement is geweest

Na Ben Howard en Nick Mulvey is het nu Ziggy Alberts die met de spreekwoordelijke sceptor zwaait! Met een gezonde dosis DIY-mentaliteit financierde hij zijn twee albums en een EP zelf zonder hulp van een platenlabel. Met succes want de surfer vanuit ‘Down Under’ is als een Koning aan de macht met zijn blijvende aanwezigheid in de Top 10 Singer- Songwriter Charts op iTunes en ruim  26 miljoen streams op Spotify. In navolging van zijn hitsingle Runaway schopte zijn laatste EP Four Feet In The Forest het ook tot de eerste plek in de charts. Naast vele uitverkochte solo shows, leverde zijn vrolijke muziek hem vorig jaar optredens op de grote Australische festivals Bluesfest en Splendour in the Grass op.  

NATHAN BALL

Suupport wordt gedaan door niemand minder dan Nathan Ball. Een extreem getalenteerd singer-songwriters en gitarist uit Engeland. In zijn prachtige sfeerische muziek belicht Nathan de slechte en mooie kanten van het menselijk bestaan. Met Nathan als supportact krijg je twee van de meest getalenteerde songwriters van het moment voor de prijs van één!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...