Dit evenement is geweest

Maak kennis met een gloednieuw feest in Zwolle: TURN-UP! Geen gedoe aan de deur omdat je nog geen 18 bent want eindelijk is er een serieus feest voor jongeren tussen 13 t/m 17 jaar. Dat betekent een dikke line-up, minstens zo dikke visuals en dat op de grootste dansvloer van Zwolle. 

CHILDSPLAY

Een getalenteerd, uniek en creatief drietal is gevormd en introduceert zich dit seizoen aan de club scene, Childsplay! Een trio bestaand uit DJ KidQ, absolute entertainer achter de mic MC Don Perignon en beest achter de knoppen: producer Keanu! Deze sexy formatie staat bekend om hun enorme podiumenergie, unieke sound en leveren altijd aan het publiek. Childsplay laveert zonder enig probleem als eclectische grootmeesters door een veelheid aan verschillende stijlen en laat hiermee geen dansvloer onberoerd achter!

LOW-REPLY

Lid van Condance, filosofisch mega wonder en achter kleinzoon van de Poolse filosoof Platoski. Hij zal naast zijn mentale krachten tijdens TURN-UP ook zijn muzikale krachten laten gelden. Low-Reply voelt zich lekker in het warme nest van TURN-UP en die warmte brengt hij graag over naar het publiek. Dus show some love! 

JERMAINE BEAUX

De talentvolle DJ Jermaine Beaux won de DJ Contest van Kunstbende en wordt sindsdien nauwlettend in de gaten gehouden. De exotische House & EDM tracks van Beaux zijn de ideale soundtrack voor je zomerparty's van 2017: fris en zo opzwepend als het maar kan.    

QUNZIE

Geïnspireerd door zijn helden Tiësto, Hardwell en Dannic stortte Qunzie zich op 15-jarige leeftijd vol overgave op zijn DJ-carrière. Zijn energieke en groovy sets brachten hem niet alleen naar diverse feesten in Zwolle, Harderwijk, Dronten en Kampen, ook won hij er de Dancetour DJ Clash in Lelystad mee. Checken dus! 


TURN-UP is een avond gericht op jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar en betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest. Op deze manier willen we jongeren op een verantwoorde manier kennis laten maken met het uitgaansleven.


Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...