BARS AND MELODY

Datum zo 24 sep 2017
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:00
Normaal € 26,50
VIP € 81,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Let op: VIP-tickets verkrijgbaar! Dit ticket geeft je: toegang tot de Meet & Greet, foto, VIP Keycard, polsband en een gesigneerde poster!

Het jonge duo Bars And Melody veroverde tijdens Britain's Got Talent miljoenen harten met hun versie van Hopeful, met persoonlijke teksten over gepest worden. De popcombinatie van zanger Charlie (Melody) en de raps van Leondre (Bars) leverde ze een platencontract bij Syco van Simon Cowell op, waarna het succesvolle album 143 verscheen. Inmiddels blijft B.A.M. leuke singles uitbrengen en scoorden ze diverse hits in binnen- en buitenland en werd het album platinum in Polen en bereikte het de eerste positie in de Japanse hitlijsten. Ondertussen vonden de jongens de tijd om aan de slag te gaan als presentatoren als vast gezicht van BBC´s Friday Download. 2017 Werd afgetrapt met een coveralbum om zich vervolgens volop te storten op de release van de tweede volwaardige plaat Generation Z, welke op 1 september zal uitkomen.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...