Dit evenement is geweest

Helaas en tot onze spijt bereikte ons zojuist het bericht dat dit optreden wordt verplaatst. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en een nieuwe datum gevonden. Zondag 07 januari komen the young boys alsnog naar Zwolle
 Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum, dan krijg je uiteraard je geld terug. Heb je kaarten gekocht via onze website stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl met daarin het transactienummer. Tickets gekocht bij Plato Zwolle kunnen daar weer worden ingeleverd. Terugbrengen kan tot 1 september 2017.

Let op: VIP-tickets verkrijgbaar! Dit ticket geeft je: toegang tot het concert, de Meet & Greet, foto, VIP Keycard, polsband en een gesigneerde poster!

Het jonge duo Bars And Melody veroverde tijdens Britain's Got Talent miljoenen harten met hun versie van Hopeful, met persoonlijke teksten over gepest worden. De popcombinatie van zanger Charlie (Melody) en de raps van Leondre (Bars) leverde ze een platencontract bij Syco van Simon Cowell op, waarna het succesvolle album 143 verscheen. Inmiddels blijft B.A.M. leuke singles uitbrengen en scoorden ze diverse hits in binnen- en buitenland en werd het album platinum in Polen en bereikte het de eerste positie in de Japanse hitlijsten. Ondertussen vonden de jongens de tijd om aan de slag te gaan als presentatoren als vast gezicht van BBC´s Friday Download. 2017 Werd afgetrapt met een coveralbum om zich vervolgens volop te storten op de release van de tweede volwaardige plaat Generation Z, welke op 1 september zal uitkomen.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...