Dit evenement is geweest

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. 

KID FLICKS 

Op plaat vergelijkbaar met Larry Gus & Panda Bear, live net zo bombastisch als Hot Chip / Junior Boys. Sample based danspop van een Griekse god woonachtig in London. Mega energieke set op het podium met Kid Flicks op keys / controllers / zang en zijn schone vriendin als drumster tegenover hem.

L'ENFANT 

2 broers die als duo een live act vormen en als band een 6 piece live 'indietronica' act die flirt met de sound tussen Caribou / Jungle / Bonobo. Afgelopen december een te gekke EP uitgebracht op V2 / Boogie Angst (label van Kraak & Smaak). Deden clubtour als support van Kraak & Smaak in TiVre.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...