Dit evenement is geweest

- Tony Junior sluit dansseizoen in Hedon af op University of Dance -

Op 24 juni sluiten wij het dance seizoen af met een line-up die je het liefst op elk feestje ziet! Niemand minder dan Tony Junior is aanwezig op de nieuwe editie van jouw favoriete feestje, University of Dance. Na een uitverkocht huis tijdens Koningsnacht kijken wij er naar uit om met jullie samen de zomerstop in te luiden. Maar niet zonder eerst nog één keer helemaal los te gaan. Naast partylegende Tony Junior kunnen de residents Giocatori en Condance natuurlijk niet ontbreken op de grootse dansvloer van Zwolle. Wees er als de kippen bij want onze early bird tickets vliegen de deur uit!

Tony Junior
Tony Junior is een Nederlandse dj die bekend staat om zijn energieke podium kunsten, aantrekkelijke melodieën en zijn real life soap op de Nederlandse televisie. Zijn specialiteit zijn grote producties, worden Tony's creaties snel door beroemde DJ's opgepikt. Tracks zoals 'Nobody Beats The Fucking Drum', 'Anigav', 'PAWG' en 'Feelin' Kinda Strange 'hebben allemaal de Beatport-charts gehaald. Zijn grootste succes is de hit ‘Get Down’ met Dj Tiësto.

Giocatori
Het Eclectische trio Giocatori - bestaande uit Celvin, Dennis en Jorik - is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op o.a. Solar, Tomorrowland, Defqon1 en Hotspot Festival. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.


Condance
Condance, de residents van University of Dance mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit meerdere genres heeft het drietal van Condance snel bekendheid verworven. De Zwolse combinatie strijkt na veel verschillende optredens weer terug in Hedon om het gebouw op zijn grondvesten te doen trillen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...