Dit evenement is geweest

De 2 heren van Dope D.O.D. lopen al een tijdje mee, maar in 2011 brak de groep (toen nog met 3e mc Dopey Rotten) pas echt door met de veelal geprezen clip en single What Happened. De combinatie van rauwe teksten en een unieke mix van dubstep en beats bracht de Groningers het ene na het andere succes, zoals optreden met Limp Bizkit. Na het horen van de single was frontman Fred Durst van de Amerikaanse rap/metal formatie zo enthousiast, dat Dope DOD direct als de support van de hele Europese tour werd ingevuld.

Begin februari 2015 kwam Dope D.O.D. met een nieuwe release, namelijk de Ugly EP. Met rauwe klappende beats en clips die van wereldniveau zijn, zoals de clip van de single Boiling Point. De producties op de plaat werden gedaan door onder andere Drum n' Bass grootheden Black Sun Empire en Poosij. De heren maakten daarnaast nummers met onder andere Redman, Onyx en Sean Price. In 2016 vond Dope D.O.D. zich opnieuw uit met de Acid Trap-mixtape. Op de plaat werken ze samen met DJ Paul van Three 6 Mafia; minder grimmig dan eerder werk en zoals de naam al doet vermoeden, vol met heerlijke trappy beats! 

Support: Pivo & Busker

"Pivo & Busker brengen keiharde hip-hop en dubstep beats met strakke raps. De mannen uit Zwolle zijn doorgewinterde podiumbeesten en weten de zaal op te zwepen. Pivo (Seven League Beats / Fakkelteit) produceert de beats waar hij samen met Busker (aka Gonzalez o.a. van De Producent) raps overheen spit."

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...