Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Hoewel ze nog middenin haar theatertour zit kondigt Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans vandaag een nieuwe clubtour aan. Dit najaar tourt de band langs een aantal poppodia in Nederland. Sanne heeft bewust gekozen voor de kleinere zalen. Na een grote show in de HMH en een jaarlijks festivalschema waar je 'u tegen zegt', vindt ze het tijd om terug te gaan naar waar het allemaal ooit begonnen is!

Sanne: “ Ik heb mijn eerste album destijds ingezongen in een huis in Portugal. Omdat er toen zoveel gebeurde in mijn leven, heb ik eigenlijk helemaal niet kunnen genieten van al die speciale momenten. Dus we gaan het nu opnieuw doen! Dit najaar komt er een EP uit met nummers die erg persoonlijk zijn. Ik wil graag mijn ei kwijt op een ietwat andere creatieve manier. En de clubtour wordt gewoon een avondje terug in de tijd. Persoonlijke liedjes van toen, maar ook nieuw werk, biertje in de hand en genieten maar...”

Op de nieuwe EP zullen ook strijkers te horen zijn en zij zullen ook meegaan tijdens de clubtour. Sanne tourt met haar band langs een vijftal zalen waar het destijds allemaal voor haar begonnen is en met ieder van deze zalen heeft zij een speciale band.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...