Dit evenement is geweest

Het leven bestaat uit keuzes maken. Maar maak je alle keuzes zelf? Volgen we blindelings? Zijn het wel keuzes? Of zijn alle keuzes al gemaakt?

Deze zelfgenoemde “anesthesisten van de hedendaagse maatschappij”, stellen tijdens hun cross-over theater/rockshow vragen over kwesties waarvan we diep vanbinnen weten dat het anders kan en misschien ook wel moet. Het is tijd om zelf een keuze te maken.

Ter wereld gekomen in Zuid-Frankrijk en vernoemd naar een verdovingsmiddel uit de jaren ‘50 probeert Novocaine je uit een eeuwenoude roes wakker te schudden, waarvan je nu nog niet weet dat je hem gaat missen als kiespijn.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...