Dit evenement is geweest

Grammy Award winnaar Jonny Lang maakt al vanaf zijn 15e muziek van het hoogste kaliber. Zijn plaat Lie To Me is direct op zijn 15e platina gegaan en sindsdien heeft hij het podium gedeeld met legendes als B.B. King, The Rolling Stones, Aerosmith en Buddy Guy. Met de laatste drie tourt hij nog tot op heden.

Vanaf zijn debuutalbum werd zijn stem al bestempeld als die van een verweerde soul zanger, met invloeden van B.B. King, Buddy Guy en Albert Collins. Wat allemaal begon met een blues-achtige sound, liep over op een meer R&B sound vergelijkbaar met Stevie wonder.

Met zijn nieuwe album Signs keert hij weer terug naar de ware geest van zijn blues roots, waarin de gitaar weer “front & center” staat met invloeden van Howlin’ Wolf en Robert Johnson. Signs bevat Funk, Rock en Blues elementen, samengebracht door zijn signature stem, meeslepende lyrics en verbluffende gitaar solo’s.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...