HUSKY
support: JORDAN KLASSEN | The Daily Indie Presents...

Datum do 26 okt 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Muziek maken is voor de Australische band Husky een familie aangelegenheid, Husky Gawenda maakt namelijk al een decennium breekbare indiepopliedjes met zijn neef Preiss. De muziek van Husky omschrijft zich als klein en gevoelig waarmee je ze als snel in het rijtje met Villagers en The Shins schaart. De naam is Husky is een ietwat verraderlijke naam want de gevoelige nummers van Gawenda en Presis zitten namelijk vol met warme exotische melodieën en tinten die meer aan Australië doen denken dan aan het Poolgebied.

Het Album Rockers Hill is een gevarieerd album waabijr het speelplezier van Preiss en Gawenda duidelijk naar voren komt. Een plaat waarbij je na één keer luisteren de nummers al kan mee neuriën en waarbij less overduidelijk more is! Persoonlijke nummers zoals Deep Sky River kenmerken de plaat met teksten over vrienden die in de put zitten en waar eenzaamheid een terugkerend onderwerp is. Gawenda weet dit pakkend in één zin samen te vatten ‘We are always in the end, alone,”, “trying to reach each other.”

SUPPORT: JORDAN KLASSEN

Jordan Klassen is een talentvolle Singer-Songwriter uit Vancouver, zijn nummers kenmerken zich door hun ambient sound en teksten over alledadaags maar soms ook theatrale onderwerpen.

THE DAILY INDIE

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan de tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...