Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook: 


Donker, duister en niet voor tere zieltjes. Black Sun Empire staat voor snoeiharde euforische drum 'n bass en mag je gerust de stampende muzikale bovenburen van Noisia noemen. Het Utrechtse trio toert al vele jaren intensief de wereld rond en is daarmee, behalve een van de beste live acts, ook productioneel een absolute wereldtopper binnen de drum 'n bass scene.

Recent waren ze nog te zien op grote zomerfestivals als Lowlands en Pukkelpop en overal laat Black Sun Empire een spoor van muzikale vernieling achter! Dat de heren van Black Sun Empire Liefhebbers pur sang zijn komt duidelijk naar voren op het in april uitgekomen laatste album The Wrong Room de opvolger van het prijswinnende From The Shadows. Zware cuts, verslavende breakbeats en dramatische neurofunk.

Hieronder zie je de beelden van Black Sun Empire in Hedon tijdens Breakbaar in 2015. Een fijn voorproefje van wat je kan verwachten:

Liefhebbers van bass muziek kunnen weer aan hun trekken komen met felle snares en harde basslines.

Breakbaar XL is het feest voor liefhebbers van bass muziek. Je komt een nacht lang aan je trekken met felle snares en harde basslines. Op eerdere edities van Breakbaar XL stonden acts als A.R.T met een speciale drum 'n bass set, Amoss en zoals je hierboven al kan zien: Black Sun Empire.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...