BLACK SUN EMPIRE
BEN LOWDAIN / SOBANIC & BASSIC / PYTHIUS / HOST: MC SHOUT

Datum vr 29 sep 2017
Locatie Hedon, Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Prijs € 15,00
Bestel tickets

Donker, duister en niet voor tere zieljtes. Black Sun Empire staat voor snoeiharde euforische drum 'n bass. Het Utrechtse trio toert al vele jaren intensief de wereld rond en is daarmee, behalve een van de beste live acts, ook productioneel een absolute wereldtopper binnen de drum 'n bass scene. Van touren door Austrailie en de Verenigde Staten tot een zegetocht langs alle grote festivals over laat Black Sun Empire een spoor van muzikale vernieling achter!

Sinds 18 november 2013 is er Variations On Black, een album waar hun eigen favoriete tracks onder handen worden genomen door een imposante lijst namen. Onder andere Noisia, State of Mind en The Upbeats, werkten mee aan dit 28-nummerstellend album. Met deze bekenden uit de scene kijkt Black Sun Empire terug op hun indrukwekkende carrière en laten ze zien dat ze naast al jaren één van de best live acts zijn binnen de drum 'n bass scene, nog altijd proberen om zichzelf uit te dagen. Dat de heren van Black Sun Empire Liefhebbers pur sang zijn komt duidelijk naar voren op het album The Wrong Room die in april uit kwam. Zware cuts, verslavende breakbeats en dramatische neurofunk.

BLACK SUN EMPIRE - HEDON 2015Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...