TALL TALL TREES - ENIGE NL SHOW!

Datum zo 08 okt 2017
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 9,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Zeggen dat Mike Savino een innovator is zou een understatement zijn. Al tourende onder de naam Tall Tall Trees liet de banjo virtuoos zien wat er allemaal mogelijk is met dit instrument. Op het podium laat Savino de essentie van de banjo zien waarbij het instrument soms meer lijkt op een drum dan op een snaarinstrument. Tall Tall Trees mixt dit authentieke geluid met elektronische loops van zijn drumpad. Er is geen vooropgezet plan, geen set hetzelfde en geen saai moment in zijn show.

Zijn laastste album Freedays wordt door Savino zelf gezien als een echt debuutalbum. Dit is namelijk het eerste album wat hij daadwerkelijk zelf compleet solo produceerde. Nummers als Being There, A Place To Call Your own, en CLC  nemen je mee in de wereld van Savino, een wereld waar alleen ruimte is voor zijn banjo. Een album met een fris geluid en natuurlijk ijzersterk banjospel.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...