Dit evenement is geweest

Sef alleen een rapper noemen zou hem tekort doen, Sef is een popartiest van de bovenste plank en maakt ook nog eens zijn eigen clips! Door de jaren heen had hij hits met onder andere The Partysquad, Dio en The Opposites. Daarnaast won hij een State Award, een TMF Award en speelde hij met zijn groep Flinke Namen elk festival plat. Na alle platina en gouden platen was het in 2011 dan toch echt tijd voor zijn debuutalbum, De Leven, die lovende recensies kreeg en hem in 2012 een 3FM nominatie opleverde voor 'beste rapper'. Vorig jaar volgde Sef zijn tweede album 'In Kleur' op met de EP Meer Kleuren en begin dit jaar kondigde hij uit het niets zijn nieuwe album Excusez Moi aan, dat inmiddels ook is verschenen.

De afgelopen jaren heeft Sef zich enorm ontwikkeld op live-gebied. Van een mc met dj, via een band tot een one-man-band compleet met uitgebreide lichtinstallatie. Voor zijn nieuwe tour gaat Sef op pad met collega-artiest Falco Benz. “De nummers lenen zich door de stevige funk er goed voor om er live nog meer uit te halen”, aldus Sef. ”De oude nummers wil ik dan ook in een nieuw sausje gieten. Live wordt het echt weer een hele nieuwe ervaring. Bij het maken van de nummers hield ik er in mijn achterhoofd al rekening mee hoe we dat op het podium zouden spelen.” 

support: JAMES WATSS

James Watss heeft onlangs zijn nieuwe EP Joy uitgebracht! Twaalf diepgaande slow jams en zwoele club tracks, die verfrissing brengen in de hedendaagse sound. James profileert zich hiermee als de future van R&B. Een mooie match met een andere artiest die buiten de lijntjes durft te kleuren, Sef! Vrijdag 29 september verzorgt James Watss het voorprogramma van Sef.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...