Dit evenement is geweest

Gratis

Met haar mix van pop en jazz heeft zangeres en multi-instrumentalist Vera van der Poel ruimschoots haar plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld. Veel mensen kennen haar van bands als Mimezine, Beeswamp, Voer en als Divera. Haar nieuwste plaat, haar tweede solo-album, is in februari 2017 uitgekomen onder de titel Time versus Time.

Vera werkte in het verleden met onder meer The Nits, haar zus Beatrice, het Zapp4-stringkwartet, Junkie XL, New Cool Collective en Boy Edgar-winnaars Oene van Geel en Corrie van Binsbergen. Ze leende haar stem aan commercials, maakte muzikale reizen van Afghanistan via Zwitserland tot Honduras. Ze stond in veel grote, de meeste kleine zalen in Nederland én op de Parade. Haar karakteristieke heldere stem is te horen op talloze albums.

Bezetting:

Vera van der Poel - gitaar / vocalen

Arthur Lijten - drums

Guus Bakker - bas

Andreas Suntrop - gitaar

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...