Dit evenement is geweest

Paul Sinha is een van de laaste aangesloten bij het succesvolle Top Notch label en verovert Nederland met zijn zwoele, verfrissende en vernieuwende R&B. Zijn debuuttrack op Top Notch Weekje Tenerife behaalde op Youtube al bijna 200.000 plays, en overtreft zichzelf keer op keer met nummers als 7 dagen, Nu Gaan en Van Jou. We wachten dan ook met z'n allen vol smart op een debuutalbum van deze jonge zanger.

 

SUPPORT: MAFE

Als voorprogramma van Paul Sinha mag Mafe de avond openen. De rapper uit Schiedam deed op zijn veertiende al zijn eerste sessie bij 101Barz en maakt deel uit van Lefensmannen. Het aantal samenwerkingen is indrukwekkend: zo deelde hij de microfoon met artiesten als Ronnie Flex, Ali B en Boef.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...