Dit evenement is geweest

The Kik, de Neerlandstalige bekendste bietband ter wereld komt met haar nieuwe plaat Stad en Land eindelijk weer naar Hedon. In de drie jaar tussen het nieuwe album en het vorige album zat een festival tour, een theater tour en werd er een plaat opgenomen met de inmiddels overleden Armand. All die ervaring en emoties die het leven en het theater en die festivals met zich mee brengen  heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren 60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede. Maak je op voor een avond bietmuziek van de bovenste plank! 

SUPPORT: CLEAN PETE

De bandnaam is een ode aan Pete Doherty maar dat is dan ook de enige gelijkenis met deze Libertines frontman. Clean Pete bestaat uit de tweeling Loes en Renée Wijnhoven: tweestemming, cello, & gitaar. Voor het eerst nemen ze dit keer een volledige bandbezetting mee. Doowop! Scherpe teksten in een goede setting, zoals Clean Pete zelf in NRC zegt: “Wij zijn meer dan die leuke tweeling.”

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...